Voorstellen

/
Voorstellen

Voorstellen

Voorstellen

Even voorstellen sinds 1988 ben ik werkzaam in de gezondheidszorg, sinds 1991 ben ik gediplomeerd ziekenverzorgende. Ik werk met dementerende in een verpleeghuis. Daar werk ik nog steeds een aantal dagen in de maand als verzorgende i.g

2009 – 2010 EVV diploma

2015 – 2016 Basisjaar van de haptonomie en de HBO medische basiskennis.

2016 – 2017 Haptonomisch professional en de HBO psychosociale basiskennis.

2017 – 2018  HBO masseur opleiding en het 1e jaar van holistisch coach / counselor.

2018 – 2019 Tweede jaar holistisch coach / counselor.

Ik inspireer je graag in je groei en ontwikkeling. Ik heb zelf mogen ervaren wat er mogelijk wordt. Door te leven vanuit mijn authenticiteit. De haptonomie heeft mij een betere balans tussen voelen en denken gegeven.

Praktische informatie

Wanneer je voor de eerste keer komt, dan neemt de intake iets meer tijd in beslag. We maken kennis met elkaar, we verkennen je klacht of hulpvraag.

Werkwijze

Onderscheidend is de combinatie van massage, haptonomie en coaching in mijn praktijk. Afhankelijk van je hulpvraag, zal de nadruk liggen op massage of coaching. Ik werk persoonlijk en ervaringsgericht, met speciale aandacht voor de balans tussen voelen, denken en handelen. De mens kan de kwaliteiten van zijn gevoel zoals veerkracht, draagkracht, gebruiken als hij het moeilijk heeft. Met mijn humor en gevoeligheid ben ik staat om snel verbindingen te leggen met de mensen die ik begeleid. Je bent van harte welkom.